Nutrie pečená na česneku a cibuli podávaná se špenátem a variací knedlíků |
a NAJDETE I RECEPT
Zadejte strýčka Google obratem vše vyhledá...
Ingredience
1 kg stehno z nutrie
1 hřbet z nutrie
200 g slanina
1 lžíce sádlo
trocha kmínu
sůl podle potřeby
1 červená paprika
100 g celer
100 g mrkev
2 cibule
6 stroužků česnek
1 bobkový list
trocha nového koření
Postup přípravy
Maso prošpikujeme slaninou, do pekáče dáme sádlo, naskládáme porce nutrie, okmínujeme, osolíme a dáme péct. Po 30 minutách přidáme nakrájenou zeleninu, zbylou slaninu a koření.
Během pečení podlijeme vínem a pečeme ještě 30–45 minut podle velikosti porcí. Podáváme s brambory.
Potom pište komentář jak nutrie chutná ?!