euKUCHYNĚ: Mufloní guláš a Muflon na divoko - recepty na pečeni a marinování zvěřiny. Mufloní guláš, Zvěřina, Myslivecká kuchařka

Mufloní guláš a Muflon na divoko - recepty na pečeni a marinování zvěřiny. Mufloní guláš, Zvěřina, Myslivecká kuchařka

Mufloní guláš

I. Mufloní guláš 


Ingredience: 1 kg mufloní zvěřiny,
 sůl
2 menší cibule
100 g másla
lžička mleté papriky
3 zrnka nového kořeni
3 zrnka pepře, na špičku nože kari koření
2 lžíce mouky

Příprava:  Zvěřinu nakrájíme na menší kousky. Usmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a zasypeme ji práškovou paprikou, kterou necháme chvíli zpěnit. Pak ji ihned zalijeme horkou vodou, vložíme na ni připravenou mufloní zvěřinu, přidáme pepř, nové kořeni, sůl, kari koření.

Zvěřinu necháme trochu vysmahnout, pak ji podléváme hovězí polévkou nebo horkou vodou. Když maso změkne, zaprášíme šťávu moukou.

II. Muflon na divoko


Na marinádu: ¼ l vody 1/8 l octa 1 mrkev nakrájená na kolečka 4 jalovčinky ½ bobkového listu

Na pečeni:  800 g mufloní kýty 150 g slaniny 1 cibule 1 mrkev 1 petržel (kořen) ¼ celer pepř celý nové koření bobkový list sůl 2 dcl červeného vína

1. Všechny ingredience na marinádu smícháme, necháme pár minut provařit, vychladnout a poté tímto nálevem přelijeme 800 gramů mufloní kýty. Necháme v chladu 3 až 4 dny odležet a občas maso v nálevu obracíme.
2. Maso vyjmeme, osušíme a prudce orestujeme na 150 gramech rozehřáté slaniny, na které jsme předtím zpěnili 1 na drobno nakrájenou cibuli, mrkev, ¼ celeru a petržel.
Marinádou z masa poté orestované maso podlijeme, přidáme asi 5 zrnek pepře, 5 zrnek nového koření, ½ bobkového listu a špetku soli. Vložíme ho do předehřáté trouby a pečeme při cca 180°C doměkka (asi 2 hodiny).
3. Měkké maso vyjmeme, šťávu povaříme a aby zhoustla, zaprášíme hladkou moukou, rozmícháme s vínem a šťávou z výpeku a povaříme.

Maso nakrájíme na plátky a omáčkou podléváme. Podáváme s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.

#Muflon na divoko, Mufloní guláš, Zvěřina, Myslivecká kuchařka, Zvěřina, Recepty, Marinování

RUBRIKY a MENU - tady jsou RECEPTY co hledáte...co budeme vařit dnes?

Domácí kuchyně Vepřové Zvěřina Co budeme vařit dnes? Domácí jídlo Recepty Kuřecí maso Myslivecká kuchařka Prostřeno Naše kuchyně Houbové recepty Bramborové speciality Hovězí Jednoduché chutné rychlé recepty Polévky Jahody Jsme to co jíme Kysané zelí Jíme zdravě Uzené maso Rady a tipy Vánoční Zelenina Když vaří a servírují chlapi! Ovoce knedlíky Cukroví Fotografie Guláš Kachna Koláč Pochoutky z brambor Zdraví Česká kuchařka Bramboráčky Domácí koláče Kotlety Menu Rajčata Salát Snídaně Kančí guláš Koření Marinování Ryby Rýže sýr vepřová panenka Školní kuchyně Bažant pečený Hlíva Jak na to Kančí kýta Mleté maso Oběd Papriky Srnčí guláš Vejce Zavařování Zvěřinová kuchařka Česnek Buchty Cibule Fazole Krkovička Palačinky Paštika Pečené kuře Srnčí kýta Těstoviny Vepřová kýta gril hříbky Řízek Šípková omáčka ke zvěřině Žampiony Bůček Domácí chleba Dort Houbová omáčka Houbové speciality Hovězí svíčková Koblihy Na houbách Pivo Smažená zelenina Stolování a etiketa Vánočka Beef Wellington Bezmasá jídla Karbanátek Kvalita potravin Malinový dort Omáčka Pečené brambory Segedinský guláš Svíčková na smetaně Večeře Zvěřinová Paštika Zázvor dančí guláš klobásy Česká snídaně Žebírka Bažant na slanině Borůvky Bábovka Citrony Halušky Hroznové víno Jablkové řezy Jelení kýta Jelení medailonky Kachna pečená Kančí ragů Koprová omáčka Léto Maliny O vůni šunky z komína Pečená husa Pečivo Rajská omáčka Roláda Rychlovka Smažený sýr Steak z kuřecího masa Tatarský biftek Telecí Tlačenka Tvaroh Vajíčka Valentýnské speciality Vaříme s přáteli Velikonoční sekaná Vepřová krkovice Vepřová plec Vepřové nudličky Vepřové výpečky Vepřový guláš bylinky pomazánka Čočka Škvarky Štrůdl (závin) špíz Banánový desert Bezinky Boršč Bramboračka Bramboračka nakyselo Brusinková omáčka Capensis (mořská štika) Celer recepty Chilli Cmunda Domácí Domácí houstičky Francouzské brambory s uzeným Hermelin Houskové knedlíky Hovězí guláš Hovězí polévka Hranolky Humor Jablka Jelení guláš Játra Kančí hřbet s brusinkami Kančí steaky Katův šleh Kuřecí nugetky Kváskový chleba Květák Legrace Lečo Limonáda Losos Meruňky Mexické jídlo Moravský vrabec Mozzarela Mrkev Okurky Olivový olej Olomoucké tvarůžky Pečená divoká kachna Pečená kotleta Pizza Pražský flamendr Prevence Pstruh na másle Racionální strava Recepty na míchané nápoje a koktejly Risotto Roštěná Rum Smetanové brambory s nivou Srnčí plátky Treska Vdolky Velikonoční beránek Vepřový steak Vitaminy Z listového těsta karlovarský knedlík křenová omáčka nádivka Černý bez Čína Špagety Šípky Bažant na víně Biftek Bramborka Bramborové knedlíky Bramborový guláš Báč Coffee DANČÍ Dršťková Dýně Francouzské Confit de canard Hamburger Hovězí maso s koprovou omáčkou Hořčicová omáčka Hruška Husa Italská snídaně Jahodový koláč se zakysanou smetanou Jezevec Jogurt Játra na slanině Játra na sádle Kančí maso na šípkové omáčce Kančí plec Kančí svíčková Kančí výpečky Kančí řízky Kompot Krůtí pečené stehno Kuchyně Kuřecí játra Kuřecí nudličky Kuřecí polévka Kuřecí řízek s bramborovým salátem Langoše Linecké Listové šátečky Loupaná hovězí plec Lovecká paštika Lovecké právo Lívance Margarita Marinovaný králík na zelí Marmeláda Med Mojito Nakládaný hermelín Nápoje Obložený talíř Ocet Orestované nudličky Pečený bažant na divoko Poháry Rafaelo Rizoto Rybíz Růžičková kapusta Salát z pomerančů Sekaná Sekaná bramborová kaše Smažené kuře Smetana Srnčí hřbet Svačina Svijany Sýr naložený s cibulí paprikou a pivem Topinky Tvarohový dort Vafle Vařené brambory Vepřový kotlet na smetaně Vosí hnízda Vtipy Zabijačka Zapečená cibule Zelenina dušená Zelňačka Znojemská roštěná Závislost staročeské vepřové zlatá buchta Čaj Čaj šípkový Čevabčiči Čokoládový dortík Čufty Ředkvičkový salát Škvarkové placky Špekáčky Špenát Šunka Švestkový koláč Švestky Želatinové Žloutkové řezy #Maggi Alkohol Americké (kanadské) palačinky Ananas BIO Belgické vafle Blackberry champagne margarita Boeuf Bourguignon Bramboračka s uzeninou Bramborové placičky Bramborové placky se sýrem Brazilská snídaně Brynza Buchtičky s krémem Bábovka jako peříčko Bábovka jogurtová s kokosem Bábovka s čokoládovým pudinkem Bábovka tvarohová Camembert Candát na másle Caramelized Apple and Blue Cheese Chlupaté knedlíky Cibulové kroužky Claudie recepty Cuketa Dančí plec Divočák s cibulí Dobromysl obecná Domov Domácí rohlíky Easter Euglena Janae Bradley Facebook Falšování potravin Fašírka Ferdinandův špíz Filé Flank steak Frankfurstská hovězí Grilované koleno Guláš staré rančerky Gumové ovoce Gyros Ham and Eggs Harule Haše Historie Hlad Holandský řízek Hot Dog Hovězí roláda Hovězí s rýží dělané na vodě a zahuštěné kuskusem Hrnečkové knedlíky Iced tea Italská placka Jablečný ocet Jahodový koláč Jahodový koláč s podmáslím Jogurt řecký Jogurtové řízky Jáhly Kakaové řezy Kančí hřbet na česneku Kančí kýta se šípkovou Kančí na pivu Kančí na rajčatech a cuketě Kančí plec na smetaně Karamelisované-jahody-ořechy-se-zakyskou Karbanátky s nivou a bramborová kaše Knedlíčky masové Kokosové kuličky Koláč s borůvkami a drobenkou Kosmatice Kotletky se sýrem a smetanou Kořenová zelenina cibule česnek sůl cukr olej jezevčí maso špek koření na divočinu Kořeněné slané tyčinky Kukuřice Kukuřičné palačinky Kulajda Kuře s tandoori omáčkou Kvasnice Květy Kynuté knedlíky Libeček Life at Google Litina Londýn Loupáčky Luncheon Meat Madarský guláš Majoránka Marcipán Maso směs Masové kuličky Mazanec Maďarský vepřový perkelt s bramborem Medovec Medové perníčky Medvěd Mleté biftečky ze zvěřiny Moučník Moře Mořský okoun Muflon na divoko Mufloní guláš Máta peprná NUTRIE Na česneku a cibuli Nadváha (vlastně obesita) Nadívaný bažant Nemoci Noky Nákyp z ovesných vloček Nákyp švestkový O selském hospodářství O tradici Onion Rings Ovesné vločky Pagáčky Pampeliškový med Parmazán Penízovka sametonohá Pesto Pečený čaj Plzeň 12° Polsko Polévka Gaspacho Pomerančovo smetanovo čokoládový dortík Počasí Prejt Proso Pstruh po mlynářsku Pudinkáče Punč Pyré Pálení žáhy Pórková omáčka Rajská a jablečná polévka Rajská na divoko s rýží Ražniči Refluxní choroba jícnu Remoska Rostbeef Rozinky Roštěnec Ruské vejce Salát Coleslaw Selská omeleta Skewered Strawberry Slepice na paprice Slivovice Smrkový med Snídaně v Portugalsku Srnčí Srnčí tatarský biftek Staročeský kuba Strapačky Sulc Supermarket Tequila The Eggs Benny Tibetská Tilapie Tortilly Toskánské vepřové Tvarohové knedlíky Tvaroháčky s jahodami Tvá Jája Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem Tříbarevný tvarohový koláč Utopenci Vajíčka a šunka Valašské frgále Vanilla frozen yogurt with ice cream Vejce benedikt Velikonoce Vepřové kostky Videorecepty Vinná klobása Višňové řezy Vuřty na pivu Vyprávění lesníka Vánoční tvaroháč Víno Větrníky Waldorfský salát Zadělávané zelí Zapečený lilek s mletým masem Zapečený sýr rýže se slaninou Zeleninové placičky Zelňáky Zmrzlina Zvěřinové biftečky banánový palačinkový dort bavorské vdolečky dechánek hlavička kančí hřbet s šípkovou omáčkou karamel kefír ořechy sekanina sekanka Česnečka Čínské nudle s kuřecí směsí se zeleninou Řecké Škodná Škubánky Šnečci s tvarohem Špekové knedlíky Štrůdl s tvarohem Štědrý den španělský ptáček švestkové knedlíky Žampionová specialita podle Kačky Žravé řezy

Oblíbené příspěvky

Vybraný příspěvek

SRNČÍ STEAK Z KÝTY kýtu nakrájíme na steaky, osolíme a vložíme do rozpáleného tuku

Srnčí steaky Steak z srnčí zvěřiny Z anglické kuchyně     1 kg srnčí zvěřiny z kýty, 10 dkg tuku, pepř, sůl, 10 dkg másla, 1 dl če...