![]() |
Kančí na pivu a křenu |
Ingredience:
Ingredience: „gulášová zvěřina“ z černé -libovolné množství,
cibule, česnek, rajský protlak, instantní jíška, špek, přiměřené množství světlého piva, přiměřené množství strouhaného křenu, jeřabinový kompot,
směs koření Divočina, sůl, pepř.
Příprava:
Na kousky pokrájenou zvěřinu necháme „zatáhnout“ na kostičkách vyškvařeného špeku, poté přidáme pokrájenou cibuli a česnek, přidáme směs koření, sůl, pepř, rajský protlak, světlé pivo (dle vlastního uvážení chuti), vodu a dusíme do měkka.
V tomto okamžiku přidáme strouhaný křen a jeřabinový kompot (též dle vlastního uvážení a požadované chuti) . Dosolíme, dopepříme a podáváme s libovolnou přílohou.
Příprava:
Na kousky pokrájenou zvěřinu necháme „zatáhnout“ na kostičkách vyškvařeného špeku, poté přidáme pokrájenou cibuli a česnek, přidáme směs koření, sůl, pepř, rajský protlak, světlé pivo (dle vlastního uvážení chuti), vodu a dusíme do měkka.
V tomto okamžiku přidáme strouhaný křen a jeřabinový kompot (též dle vlastního uvážení a požadované chuti) . Dosolíme, dopepříme a podáváme s libovolnou přílohou.