Stránky

Kančí výpečky, knedlík, zelí. Domácí příprava, žádná hospoda! Vychlazené pivko, to už doplníte sami....

Kančí výpečky, knedlík, zelí
1) Omyté maso nakrájejte na kostky. Rozložte je na pekáč, posypte cibulí, kmínem, paprikou a potřete česnekem.
2) Podlijte horkou vodou, dejte do trouby a při 180 °C pečte 2 až 3 hodiny.
3) Během pečení maso obracejte a dobře hlídejte, aby se vždy vypeklo co nejvíc tuku z masa – a podlévejte ho minimem vody.

4) Dozlatova upečené maso vyndejte z pekáčku, vypečený omastek slijte.


Kančí výpečky, knedlík, zelí Domácí příprava, žádná hospoda! Vychlazené pivko, to už doplníte sami....


#Kančí výpečky, Pivo, Vepřové výpečky, Zvěřina, Vychlazené pivko